Suomipop risteily

Kahdestoista Radio Suomipop Risteily XII 
14.-15.3.2019 Europalla!

No niin, taas mennään, sillä Suomipop Risteily XII on tosiasia!

Laiva on lastattu Perälällä, Annilla, Jaajolla, Juusolla, Tinnillä, Samilla ja lisäksi mukana on totta kai vain parasta risteilymusaa ala Hovimuusikko Ilkka, Stig, VESALA, Pyhimys, Maija Vilkkumaa ja Gasellit.

Itämeren parhaimman bilepaatin juhlat starttaavat jo satamassa ja kestävät yötä päivää reippaat 22h. Risteilyohjelmasta vastaa koko Radio Suomipopin retkikunta ja juontajat yhdessä Suomen parhaimman musiikin tahtiin. Rohkeimmat risteilijät ehtivät piipahtamaan paluumatkan aatto-aamuna Tallinnan satamassa Handelin harmaalla tai muuten vain nauttimassa Etelä-Helsingin kaupunginosan, eli tuttavallisemmin Tallinnan tuiskeesta ja ostosmahdollisuuksista.

Nosta ankkuri tai vajoa pohjaan klikkaamalla itsesi mukaan hankkimalla risteilylippusi ennakkoon!

Matkatoimistonasi toimii Radio Suomipop yhdessä Lehtimäki Matkojen kanssa.

Hytit alkaen vain 59 eur/henkilö eli ei juuri mitään!

Risteilyllä kuvataan. Kuvamateriaalia saatetaan käyttää Nelonen Median markkinointitarkoituksiin ja Suomipopin sosiaalisen median kanavissa.

HINNASTO (euroa per henkilö):

Hyttiluokka/henkilöitä/hytti123456
B6 -sisähytti ylem. kansilla, min. 5 hlöä/hytti----10185
B4 -sisähytti ylemmillä kansilla, min. 3 hlöä/hytti-14810278--
B2S -kerrosvuoteellinen hytti ylem. kansilla19198----
C4 -sisähytti autokannen alalpuolella2191127659--
A6-ikkunallinen hytti,  min. 5 hlöä/hytti----105125
A4-ikkunallinen hytti, min. 3 hlöä/hytti--11789--
A2 -ikkunallinen hytti265135----
DeLuxe -hytti sisältäen erikoisaamiaiset385195----Laivalla on myös muutamia allergia- ja invahyttejä. Kysy lisää toimistoltamme.

Hintaan sisältyy:
  • Suomipop Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Suomipop Risteilyn ohjelma
  • Varattavissa lisämaksusta: ateriat laivalla, liityntäkuljetukset kotimaassa sekä autoparkki laivalla 45 eur per auto. Huom! Autoparkki pitää varata etukäteen toimistoltamme

Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.