Suunnittellaan yhdessä toiveittenne ryhmämatka

Yhdessä suunnitellen syntyvät parhaimmat ryhmä- ja kokousmatkat

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ryhmämatkajärjestelyitä suunnittelusta matkan toteutukseen, olipa kyseessä sitten kotimaan- tai ulkomaan matka, laiva- tai lentomatka, vapaa-ajan tai yrityksen kokousmatka.

Ryhmämatkojen kohdalla teitä palvelee nimetty virkailija, johon voitte olla suoraan yhteydessä suunnittelu-prosessin eri vaiheissa. Käytettävissämme on kilpailukykyiset hinnat laiva-, lento- ja majoituspuolelle – laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta voimme järjestää mielenkiintoisia lisäpalveluita valitsemassanne matkakohteessa.

Katso tästä esimerkkejä toimivista ryhmämatkoista

Ryhmäpalvelumme edut

Ajan säästö

  • Räätälöimme toiveidenne mukaisen matkapaketin. Halutessanne voimme vastaanottaa ilmoittautumisia suoraan toimistollemme verkon kautta ja puhelimitse.

Kilpailukykyiset hinnat

  • neuvotellut sopimushinnat

Vastuukysymykset

  • Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä päivystykseemme.
    Vastuullisena matkanjärjestäjänä vastaamme valmismatkalain mukaan varaamastanne matkasta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousOta yhteyttä asiantuntevaan ryhmämatkamyyntiimme ja pyydä tarjous:

Soita 0207 509 519

Ryhmat@LehtimakiGroup.fi


Pyydä tarjous ryhmämatkasta - klikkaa tästä! 

Pyydä tarjous ryhmämatkasta

Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.