95 €
kalamaja.jpg

TALLINNA Hotellimatka 3 pv/ 2 yötä

Lehtimäki Matkojen hotellilomalla majoitut aina laadukkaissa keskustan hotelleissa!

Tallinnassa viihtyvät kaikki. Tallinnassa riittää katseltavaa, ihasteltavaa ja osteltavaa. Hotellimatkalla ehdit helposti nauttia kulttuurista, teatterista ja taidemuseoista. Tallinnan monipuolisuus valloittaa matkailijan, täältä löytyy jokaiselle jotakin.    

Lähdöt kuusi kertaa viikossa.

Katso kaikkia Tallinnan tapahtumia täältä.


Matkaohjelma

1. matkapäivä   
Bussimatka satamaan liityntäkuljetuksen varanneille, jossa maihinnousukorttien jako. Laivamatka Tallinnaan erillisten aikataulujen mukaisesti. Tallinnassa omatoiminen siirtyminen hotellille. Hotellista saa huoneet klo 14.00 mennessä. Loppupäivä aikaa nauttia Tallinnan kaupungista sekä sen monista nähtävyyksistä ja palveluista.   
2. matkapäivä   
Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa nauttia Tallinnan kaupungista sekä sen monista nähtävyyksistä ja palveluista ja tietysti hyvästä ruoasta!  
3. matkapäivä   
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus viimeistään klo 12.00. Omatoiminen siirtyminen hotellilta satamaan. Laivamatka Helsinkiin erillisten aikataulujen mukaan. Bussikuljetus takaisin lähtöpaikkakunnille liityntäkuljetuksen varanneille.   

Hintaan sisältyy:
  • Laivamatkat kansipaikoin
  • Kahden yön majoitus H2-huonessa valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta

  • Liityntäkuljetukset Lehtimäki Tilausajot turistibusseilla kotimaassa 20 €/hlö menopaluu
  • Ateriat laivalla
  • Hytti laivamatkalle
  • Comfort / Business Class laivamatkalle


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.