45€
vadelmavene_logoUusi.jpg

Matkapäivät  Ti 27.6., To 6.7., Su 16.7. ja Ke 26.7.

 Kesäteatteria parhaimmillaan Heinolan katetussa teatterissa

Vadelmavenepakolainen on Miika Nousiaisen esikoisromaani vuodelta 2007.

Mikko Virtasella on identiteettiongelma. Hän ei halua olla suomalainen mies, ahdistunut änkyrä. Hän on henkisesti ruotsalainen, avoin ja ulospäin suuntautunut. Hän haluaa elää kansankodissa, missä ovetkin avautuvat kutsuvasti sisäänpäin. Hän on lapsesta asti haaveillut, että pääsisi asumaan Ruotsiin, jossa sosiaalidemokratia on toteutunut kauneimmassa muodossaan ja ihmiset ovat sympaattisia ja sosiaalisesti lahjakkaita. Haluan olla yksi ruotsalaisista. Haluan, että minut otetaan mukaan siihen kolmituntiseen upealla tavalla polveilevaan keskusteluun, jossa päätetään, että taloyhtiön ruohonleikkuriin vaihdetaan terä.

Oikeastaan Mikko Virtanen on aatteineen ruotsalaisempi kuin nykyruotsalaiset itse. Se paljastuu lopulta Mikollekin.

Satiirinen tarina on yksinkertaisesti hauska, vaikka kaikki tapahtumat eivät hauskoja olekaan. Paljon ehtii tapahtumaan Mikon hankkiessaan itselleen ruotsalaisen identiteetin ja perheen.

Upea ryhmähinta 45 €/hlö!

Ryhmähinta voimassa min. 20 henkilölle.

Lehtimäki Tilausajot turistibussilla kuljetukset Helsingistä ja Lahdesta Heinolaan. Näytöksen kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan. Paluumatkalle lähdetään näytöksen päätyttyä

Hintaan sisältyy:
  • Teatterilippu
  • Bussikuljetukset Lehtimäki Tilausajot turistibusseilla

Varattavissa lisämaksusta:

  • Mansikkaleivos + Kahvi / Tee 7 € / hlö
  • Karjalanpiirakka munavoilla + Kahvi / Tee 6 € / hlö

Pyydä tarjous ryhmämatkasta

Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.