208€
Tartto

Premium - matka Tarttoon

Koe viehättävä Viron Tartto upealla Lehtimäki Premium-bussilla!

Viron kulttuurin kehto, yliopistokaupunki Tartto, lumoaa kauniilla arkkitehtuurilla ja monipuolisella kulttuuritarjonnalla. Lehtimäki Premium -matkalla pääset lisäksi tutustumaan uuteen Viron kansallismuseoon suomenkielisen oppaan johdolla.


Matkapäivät: To-Su 10.-13.8. ja To-Su 14.-17.9.

 •  208 €/hlö/2hh (alkaen Helsinki, 28.-30.4 lähdöllä)

 •  225 €/hlö/2hh (alkaen Lahti, 28.-30.4 lähdöllä)

Ryhmähinta voimassa min. 20 henkilölle, sisältäen:

 • Laivamatkat kansipaikoin Tallink Megastar / Star
 • Bussikuljetukset Tallinna – Tartto – Tallinna uudella Lehtimäki Tilausajot Premium-bussilla
 • Majoitus kahden hengen huoneissa, hotelli Dorpat, aamiaisin
 • Hotelliin saavuttaessa tervetuloajuomana kuohuviinilasillinen
 • Tarton kaupunkikiertoajelun suomenkielisen oppaan johdolla, jossa nähdään mm. Karlova, Tammelinn, Supiinn, Raadin sotilaslentokenttä, Toomemäki, Yliopiston rakennukset, Raatihuoneen aukio, Johanneksen kirkko, Yliopiston kasvitieteellinen puutarha ym. Kierros tehdään sekä bussilla että kävellen. 
 • Tutustuminen  Viron kansallismuseoon ERM:iin suomenkielisen oppaan johdolla.
 • Kakkukahvit Pierre –ravintolakahvilassa, joka on ehdottomasti yksi suosituimmista paikoista Tartossa

Lisämaksusta varattavissa:

 • Ateriat laivamatkoilla
 • Hytti laivamatkoille

Tuhatvuotisen historian omaava Tartto on Baltian vanhimpia kaupunkeja ja Viron toiseksi suurin kaupunki. Tartto on Viron kulttuurin kehto, jota pitää yllä mm. Euroopan vanhimpiin kuuluva yliopisto ja Viron vanhin teatteri Vanemuine. Vanhan keskustan Raatihuoneen tori on tapahtumien keskipiste, jossa on helppo eläytyä tunnelmaan. Toria reunustavat lukuisat luokseen kutsuvat kahvilta ja ravintolat, kesäisin tori täyttyy erilaisista kojuista ja terasseista.

Tartossa on hämmästyttävä määrä erilaisia ravintoloita, ja erityisesti aasialaisia ja italialaisia ravintoloita on roppakaupalla. Kaupunki on kätevä lomapaikka myös siinä mielessä, että pääaukion eli Raekoja platsin laidalla voi nauttia tasokkaan aterian terassilla helposti 5-8 eurolla juomineen päivineen.

Kaupungista löytyy myös suuren opiskelijaväestön takia huomattava määrä hyvin edullisia kahviloita ja ravintoloita, joissa aterian saa reilusti alle 4 eurolla. Virolainen ruoka ei ole Tarton ravintoloissa kovin paljon esillä, sillä kuten Suomessakin monet mieluummin syövät vähän eksoottisempia ruokia silloin, kun lähdetään ulos syömään. Tarton shoppailumahdollisuudet ovat kohtuulliset, ja hinnat ovat monien tuotteiden osalta Tallinnaa edullisempia.

Tartto on juuri oikea kohde sinulle joka etsit hieman pittoreskimpaa kaupunkilomakohdetta!


Pyydä tarjous ryhmämatkasta - klikkaa tästä!

« Takaisin edelliselle sivulle

Pyydä tarjous ryhmämatkasta

Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.