199€
Düsseldorf

Oopperamatka Tallinnaan Birgitta Festivaalille!

Hinta alk. 199 €/hlö/H2

G.Verdi " Traviata" Birgitta Festivaalilla 8.8.2017

Elokuun lämpimät ja pimenevät illat. Meren läheisyys. Klassinen musiikki. Mukavat ihmiset. Keskiaikaiset luostarinmuurit. Hämärtyvässä illassa syttyvät soihdut. Kansainväliset esiintyjät. Kuulostaa melkein liian upealta ollakseen totta.   

Tämä kaikki on kuitenkin totta, ja sen tarjoaa jo vuonna 2005 ensimmäisen kerran järjestetty Birgitta Festival. Muutamana elokuisena iltana perinteikkään Piritan luostarin muurien sisällä avaa ovensa nykyaikainen oopperatalo, jossa voi nauttia musiikkiteatterin eri muodoista – oopperasta, klassisesta balettista, näyttämötaiteen ilmaisumuotoja hyödyntävistä oratorioista, tanssista ja hauskoista musiikkiesityksstä. Ohjelmasta löytyy sekä vierailevia produktioita että omaa tuotantoa.  

Katos suojaa säältä ja tarjoilusta vastaa à la carte -ravintola. Kaikesta on huolehdittu!

Lehtimäki Matkat tarjoaa oopperaystäville mahdollisuuden nauttia Verdin "Traviata" esityksestä.

Matkan hinta sisältää yöpymisen ylelläisessä Sokos Solo Estoria -hotellissa (H2), bussikuljetukset Tallinnassa Lehtimäki Comfort-tilausajobussilla sekä oopperaliput.

Ryhmätarjous voimassa min. 20 henkilön ryhmälle.
Matkapäivät: Ti- Ke 8.-9.8.2017

Pyydä tarjous ryhmämatkasta - klikkaa tästä!

Pyydä tarjous ryhmämatkasta

Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.