141 €
pippiannikatommy.jpg

Vehreän kaunis Visby - koko perheen loma!

Suositut Visby-risteilyt uudistuneella Europalla!

Europa risteilee kuutena kesäsunnuntaina Helsingistä Visbyhyn. Laivalla on viihtyisää ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Perillä vietetään yksi kokonainen päivä, jolloin voit tutustua ihastuttavaan Visbyn kaupunkiin ja Gotlannin saareen joko omin päin tai osallistua erilaisille opastetuille retkille.

Lumoavan kaunis Visby on Unescon maailmanperintökohde. Kaupungille antavat leimansa vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuisat kirkot ja vanhat talot. Visby on yhdistelmä luonnonkauneutta ja historiaa, unohtamatta tietysti Peppi Pitkätossuakaan.

Lähtöpäivät ovat  SU 1.7., SU 22.7., SU 29.7. JA  SU 5.8.18

Hintaan sisältyy:
  • Laivamatkat Europa laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Ateriapaketti laivalla (2 x meriaamiainen, 2 x buffet-illallinen)

Lisämaksusta:

  • Liityntäkuljetukset satamaan, vain  30 € / hlö meno-paluu                                       (su 22.7. ja su 29.7.18)
  • Retket kohteessa. Katso lisätietoja "Visbyn retket"-välisivulta
 

l


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.