19 €

Megastar_3D.jpg

 Vietä kokonainen lomapäivä Tallinnassa!

Edulliset päiväristeilyhinnat jatkuvat Megastarilla koko syksyn!

19€/hlö kaikki MA, KE ja PE päiväristeilyt!

29€/hlö kaikki LA päiväristeilyt!

Hinta sisältää aina liityntäkuljetuksen Kouvolasta ja Lahdesta ilmoitetuilla reitillä.

Liityntäkuljetukset Heinolasta seuraavina päivinä:

KE 11.10.; PE 27.10.; KE 8.11. ja PE 24.11.

  • Päiväristeilyjen menomatka aina klo.10.30 m/s Megastarilla Helsingistä.
  • Paluumatka Tallinnasta klo. 16.30 m/s Star.

Tarjoushinta koskee vain uusia varauksia. Tarjouslähdöille paikkoja rajoitetusti. Tarjous voimassa ainoastaan yllä mainituilla vuoroilla 14.8.- 30.11.2017.

Pitkä päivä perillä antaa mahdollisuuden nauttia Tallinnan monipuolisesta tarjonnasta!

Uppoudu Kalamajan-kaupunginosan boheemiin taiteilijaelämään, tempaudu mukaan keskiaikaisen vanhankaupungin historianhuminaan, tai tee kunnon shoppailukierros Tallinnan trendikkäämmissä kauppakeskuksissa. 

Lomapäivän päätteeksi jää vielä aikaa nauttia kaupungin kansanvälisestä ravintolatarjonnasta.

Uusia ja omaleimaisia ravintoloita putkahtelee esiin vähän väliä, tyylit ovat hauskoja sekoituksia, virolainen moderni keittiö kehittyy jatkuvasti ja koko ajan löydetään myös uusia ruokakulttuureita. Vanhassakaupungissa on aina ollut hienoja ja huikeita ravintoloita muun muassa virolaista keittiötä edustava Leib Resto ja Aed, tyylikäs venäläis-ranskalainen gourmetravintola Tchaikovsky, upeat ruoan ja viinin yhdistäjät Dominic ja Ribe sekä keskiaikainen Olde Hansa. Gourmet-ravintolat ovat laajentuneet lähiöihin, mikä on aivan tuore trendi. Kalamajan hipsterikaupunginosa suorastaan tulvii uusia suosikkiravintoloita, kuten MoonSesoonF-hoone ja muut Telliskivi-keskuksen ravintolat. Aivan kaupungin rajalla sijaitseva Noa valittiin maan parhaaksi ravintolaksi vain puoli vuotta avaamisensa jälkeen. Kadriorgista löytyy Salt, Pelgulinnasta Kolm Sibulat ja Õismäen–Mustamäen alueelta Umami, jotka kaikki ovat erinomaisia ravintolaelämyksiä.

     tallinn-platform-pieni.jpg


Hintaan sisältyy:
  • Risteily kansipaikoin Tallink Megastar / Star
  • Liityntäkuljetukset Lehtimäki Comfort -tilausajobussilla ilmoitetulla reitillä

Lisämaksusta varattavissa:

  • Ateriat laivalla
  • Hytti laivamatkalle
  • Comfort-class palvelu   
  • Business-class  palvelu


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.