12 €

lehtimaki-matkat_nosto_tallinna.jpg

Vietä talvinen lomapäivä Tallinnassa


Alkuvuoden risteilytarjoukset voimassa 5.1.-17.2.2018

  • 12€ /hlö kaikki MA ja KE päiväristeilyt

  • 19€ /hlö kaikki PE ja LA päiväristeilyt

  • Menomatka Helsingistä klo.10.30 m/s Megastar.
  • Paluumatka Tallinnasta klo. 16.30 m/s Star.

Tarjoushinta koskee vain uusia varauksia. Tarjouslähdöille paikkoja rajoitetusti.  Voimassa ainoastaan yllä mainituilla vuoroilla 5.1.-17.2.2018.

Hinta sisältää aina liityntäkuljetuksen Kouvolasta, Lahdesta ja Orimattilasta ilmoitetulla reitillä.

Varaa buffetlounas ja -illallinen etukäteen!

Megastarin 1-vuotisliikennöinnin kunniaksi tarjouksena 6–11-vuotiaille lapsille buffetillallinen tai -lounas Megastarilla vain 1 €/lapsi. 

Tarjous voimassa vain etukäteen tehdyissä varauksissa Megastarin lähdöillä
1.2.–4.3.2018.

Päivä Tallinnassa antaa mahdollisuuden nauttia kaupungin monipuolisesta tarjonnasta!

Uppoudu Kalamajan-kaupunginosan boheemiin taiteilijaelämään, tempaudu mukaan keskiaikaisen vanhankaupungin historianhuminaan, tai tee kunnon shoppailukierros Tallinnan trendikkäämmissä kauppakeskuksissa. 

Lomapäivän päätteeksi jää vielä aikaa nauttia kaupungin kansanvälisestä ravintolatarjonnasta.

Uusia ja omaleimaisia ravintoloita putkahtelee esiin vähän väliä, tyylit ovat hauskoja sekoituksia, virolainen moderni keittiö kehittyy jatkuvasti ja koko ajan löydetään myös uusia ruokakulttuureita. Vanhassakaupungissa on aina ollut hienoja ja huikeita ravintoloita muun muassa virolaista keittiötä edustava Leib Resto ja Aed, tyylikäs venäläis-ranskalainen gourmetravintola Tchaikovsky, upeat ruoan ja viinin yhdistäjät Dominic ja Ribe sekä keskiaikainen Olde Hansa. Gourmet-ravintolat ovat laajentuneet lähiöihin, mikä on aivan tuore trendi. Kalamajan hipsterikaupunginosa suorastaan tulvii uusia suosikkiravintoloita, kuten MoonSesoonF-hoone ja muut Telliskivi-keskuksen ravintolat. Aivan kaupungin rajalla sijaitseva Noa valittiin maan parhaaksi ravintolaksi vain puoli vuotta avaamisensa jälkeen. Kadriorgista löytyy Salt, Pelgulinnasta Kolm Sibulat ja Õismäen–Mustamäen alueelta Umami, jotka kaikki ovat erinomaisia ravintolaelämyksiä.


Hintaan sisältyy:
  • Risteily kansipaikoin Tallink Megastar / Star
  • Liityntäkuljetukset Lehtimäki Comfort -tilausajobussilla ilmoitetulla reitillä

Lisämaksusta varattavissa:

  • Ateriat laivalla
  • Hytti laivamatkalle
  • Comfort-class palvelu   
  • Business-class  palvelu


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.