59€
Paviljonki-puistosta.jpg

Serlachius museot ja Myllyrannan ostoskylä

Matkapäivät: TI 3.7. JA TI 31.7.18

Vietä kesäinen lomapäivä nauttien Suomen kultakauden mestareitten teoksista.

Taidemuseo Göstan ainutlaatuisessa miljöössä nähdään Suomen taiteen kultakauden mestareiden teoksia sekä kiinnostavaa nykytaidetta. Nykytaiteen näyttelyitä on uudessa Göstan paviljongissa, joka on hieno esimerkki modernista puurakentamisesta.

Vuonna 1935 vuorineuvos Gösta Serlachiukselle valmistunut kartano keskittyy puolestaan näyttelyissään taidesäätiön oman kokoelman esittelyyn. Kokoelma tunnetaan muun muassa Akseli Gallen-Kallelan, Albert Edelfeltin, Helene Schjerfbeckin ja Hugo Simbergin teoksista.


Gustaf-museossa kerrotaan tarinoita. Historiallisen metsäjätin, G.A. Serlachius Osakeyhtiön entisessä pääkonttorissa uteliaat ja yllättävät näyttelyt yhdistyvät talon värikkääseen historiaan ja upeaan arkkitehtuuriin.

Hintaan sisältyy:
  • Bussikuljetukset Lehtimäki  Comfort tilausajobussilla
  • Lounas Cafe Herkkuketki Myllyranta
  • Opastetut kierrokset Serlachius-museoihin
  • Iltapäiväkahvi Göstan ravintolassal


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.