67€
mammamia.jpg

Mamma Mia! - musikaalin ensi-ilta  4.5.2018

mammamiabanne.JPG

YKSI ÄITI, YKSI TYTÄR,
KOLME MAHDOLLISTA ISÄÄ,
JA UNOHTUMATTOMAT HÄÄT!

MAMMA MIA! -musikaali perustuu ABBA:n musiikkiin. Kyseessä ei kuitenkaan ole musikaali ABBA:sta, vaikka siinä kuullaankin 22 ABBA-klassikkoa.

Yli 60 miljoonaa ihmistä ympäri maailman on rakastunut musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Käsikirjoittaja Catherine Johnsonin iloisen ja hauskan tarinan tapahtumapaikkana on eräs kreikkalainen saari. Donnan, 40-vuotiaan yksinhuoltajan, tytär Sophia on menossa naimisiin. Sophia ei tiedä, kuka hänen isänsä on, mutta luettuaan äitinsä päiväkirjan hän tajuaa, että isäehdokkaita on peräti kolme. Hän kutsuu kaikki kolme miestä häihinsä salaa. Yksi miehistä on hänen isänsä, mutta kuka?

Taianomaiset tarinat, joita ABBA:n ajaton musiikki on tulvillaan, kuljettavat tätä ihastuttavaa tarinaa rakkaudesta, ilosta ja ystävyydestä. Saliyleisö saa joka ilta nauttia kaikkien aikojen kokemuksesta.

MAMMA MIA! on satumainen menestystarina, jolla on ollut enemmän tuotantoja kansainvälisesti kuin yhdelläkään toisella musikaalilla!


Esityksen kesto: 2 tuntia ja 45 minuuttia (sis. väliajan)


Hintaan sisältyy:
  • Teatterilippu (nouseva välikatsomo, hintaluokka A tai nouseva yläkatsomo, hintaluokka C)
  • Käsiohjelma
  • Bussikuljetukset Lehtimäki Comfort- tilausajobussilla


l


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.