72 €
pandakuva.jpg

Koe Pandat ja ainutlaatuinen Ähtäri Zoo - 1 pv

Ähtäri Zoo on avattu 17.kesäkuuta 1973,  ja se on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Ähtärin kunnanjohtaja Väinä Jaakola teki aloitteen puistosta, puiston ensimmäinen eläin oli Köpi-niminen hirvi.  Tänä päivänä Ähtäri Zoon tunnetuimpia eläimiä ovat karhut puiston yli 50 eri eläinlajista. Perustamisesta lähtien eläinpuiston tavoitteena on ollut luoda eläimille luonnolliset elinolosuhteet. Tästä syystä Ähtärin eläinpuistossa on ensisijaisesti pohjoisen pallonpuoliskon havumetsävyöhykkeen lajeja.

Tänä vuonna  Ähtäri Zoo saa kaksi erittäin ainutlaatuista uutta asukasta!

Pandat- Lumi ja Pyry.  Suomen ensimmäiset pandat saapuvat 18.tammikuuta ja niihin tutustumaan puistossa pääsee aina 17.helmikuuta alkaen.

Puisto avaa uusille tulokkailleen oman pandatalon eli Snowpanda Housen. Isopandojen kodin lisäksi talo pitää sisällään myös ravintolan, kahvilan, matkamuistomyymälän sekä pandojen katselutilan.


Matkapäivät: LA 19.5., LA 16.6., LA 14.7., LA 25.8.18


Hintaan sisältyy:
  • Bussikuljetus Lehtimäki Comfort- turistibussilla
  • Eläinpuiston, Kotieläinpihan ja Pandatalon sisäänpääsy
 

l


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.