365 €
Vilnan kaupunki

Riika Premium-kaupunkiloma 4 pv

Riika - paikka, jossa vuosisadat kohtaavat

Latvian pääkaupunki Riika on paitsi Latvian, myös koko Baltian helmi. Riika on sisällytetty UNESCOn maailman kulttuuri- ja luonnonperinnön luetteloon. Se sijaitsee Latvian keskiosassa, Riianlahden etelärannikolla, isoimman joen, Daugavan, suulla. Riiassa asuu yli 700 000 asukasta, mikä tekee siitä Baltian suurimman kaupungin.

Koska Riika on muodostunut kaupankäynnin risteykseen, metropolistamme on tullut monikulttuurinen kaupunki, josta löytyy paljon mielenkiintoista koettavaa. Riika on mainio matkakohde, jossa voi käydä viikonloppuna uusia seikkailuja tai lepoa varten.

Jokainen vuosisata on jättänyt kaupunkiin jälkensä. Tämä näkyy Vanhan Riian ja keskustan arkkitehtuurissa. Kulttuuriperintö seuraa harmonisesti nykypäivän nopeaa tempoa.

Riikaa kutsutaan arkkitehtuurin helmeksi - kaupunki, jossa on samassa paikassa kaupungin alkuaikoina rakennetut kirkot, keskiaikaiset Vanhan Riian rakennukset, ainutlaatuisia malleja jugendtyylistä sekä vuosisatoja elänyt puuarkkitehtuuri.

Uutta matkustusmukavuutta Lehtimäki Premium-tilausajobussilla!

Premium-luokan huippuvarustelluissa busseissa on mm. miellyttävät nahkaistuimet, reilusti jalkatilaa sekä valoisuutta lisäävä lasikatto. Matkustusmukavuutta lisäävät erityishiljainen ja elegantti matkustamo sekä autojen pehmeä jousitus. Bussin istuimet ovat myös erityisen leveät ja niihin kuuluvat pohjetuet. Jokaisella matkustajalla on lisäksi henkilökohtainen äänentoistojärjestelmä sekä kuulokkeet.

Matkapäivät: TI-PE 26.-29.6.2018

Hintaan sisältyy:
  • Laivamatkat kansipaikoin Tallink Megastar / Star
  • Bussikuljetukset Helsinki – Riika – Helsinki Lehtimäki Premium-tilausajobussilla
  • Majoitus kahden hengen huoneissa
  • Aamiaiset

  Lisämaksusta varattavissa :

  • Liityntäkuljetukset kotimaassa 20 € / hlö (meno-paluu) Lehtimäki Comfort- tilausajobussilla.
  • Ateriat laivalla
  • Hytti laivamatkoille
  • Riian kiertoajelu ja Jurmalan päiväretki
  • Rundalen linnan päiväretki 

l


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.