105€
Düsseldorf

Oopperamatka Tallinnaan Birgitta Festivaalille!

Hinta alk. 105 €/hlö/H2 Sokos Solo Estoria- hotellissa

G.Verdi " La Traviata" Birgitta Festivaalilla 8.8.2017

Elokuun lämpimät ja pimenevät illat. Meren läheisyys. Klassinen musiikki. Mukavat ihmiset. Keskiaikaiset luostarinmuurit. Hämärtyvässä illassa syttyvät soihdut. Kansainväliset esiintyjät. Kuulostaa melkein liian upealta ollakseen totta.   

Tämä kaikki on kuitenkin totta, ja sen tarjoaa jo vuonna 2005 ensimmäisen kerran järjestetty Birgitta Festival. Muutamana elokuisena iltana perinteikkään Piritan luostarin muurien sisällä avaa ovensa nykyaikainen oopperatalo, jossa voi nauttia musiikkiteatterin eri muodoista – oopperasta, klassisesta balettista, näyttämötaiteen ilmaisumuotoja hyödyntävistä oratorioista, tanssista ja hauskoista musiikkiesityksestä. Ohjelmasta löytyy sekä vierailevia produktioita että omaa tuotantoa.  

Lehtimäki Matkat tarjoaa oopperaystäville mahdollisuuden nauttia Verdin "La Traviata" esityksestä.

Omatoimimatkan hinta sisältää laivamatkat ilmoitetuilla vuoroilla sekä yöpymisen ylellisessä Sokos Solo Estoria -hotellissa (H2),

Lisäpalvelut:

  • Oopperaliput 8.8. G. Verdi "La Traviata" esitykseen 45€/hlö

Matkapäivät Ti- Ke 8.-9.8.2017

Laivamatkojen aikataulu:

  • Hel-Tal 8.8. klo. 10.30 Tallink Megastar
  • Tal-Hel 9.8. klo 13.30 Tallink Megastar

traviatalogo.JPG


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.