54 €
1_ee_tallinn-4997.jpg

TALLINNA Hotellimatka 2pv/1 yö

Vietä syksyn unelmaloma Tallinnassa!

Hotelli Tallink Express*** alk.54€/ hlö/1 yö/ 2hh. sis laivamatkat!

Tarjouslähdöt maanantaisin ja keskiviikkoisin 20.12. asti (ei 6.12).

Hotellilomalle lähdöt kuusi kertaa viikossa.

Lehtimäki Matkojen hotellilomalla majoitut aina laadukkaissa keskustan hotelleissa!

Tallinnassa viihtyvät kaikki. Tallinnassa riittää katseltavaa, ihasteltavaa ja osteltavaa. Hotellimatkalla ehdit helposti nauttia kulttuurista, teatterista ja taidemuseoista. Tallinnan monipuolisuus valloittaa matkailijan, täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Talven tapahtumia Tallinnassa.

Tallinnan Martin markkinat 16. - 19.11.2017

Saku Suurhallissa järjestettävät Tallinnan Martin markkinat on Viron suurin käsityö- ja perinnetapahtuma. Markkinoilla myydään ja esitellään maan laadukkaimpia käsitöitä. Käsityöalan oppilaitokset, museot ja muut organisaatio järjestävät työpajoja harrastajille ja askartelua sekä muuta puuhaa lapsille. Martin markkinat pidetään Martin päivää lähinnä olevana viikonloppuna torstaista sunnuntaihin.

Pimeiden öiden elokuvafestivaali PÖFF 17.11. - 3.12.2017

Tallinnan Pimeiden öiden elokuvafestivaali esittelee kansainvälistä elokuvaa virolaiselle yleisölle. Festivaaleilla on pääohjelmisto, kolme alafestivaalia sekä elokuva- ja yhteistuotantomarkkinat.

Raatihuoneen Joulutori 17.11.2017- 6.1.2018

Kävijät voivat kierrellä valtavan joulukuusen ympärille pystytetyillä myyntimökeillä tutustumassa laadukkaaseen käsityötarjontaan. Tuliaisiksi ja pukinkonttiin voi torilta hankkia perinteisiä ja omaperäisiä lahjoja: huovutettuja hattuja ja huopatossuja, tattarityynyjä, puisia astioita, koreja, taidokkaita tilkkutöitä, keramiikkaa ja lasiesineitä, käsintehtyjä kynttilöitä, kransseja ja muita koristeita. Ja kun ostosten teko alkaa uuvuttaa, on ihanaa rentoutua kuuman hehkuviinin, lämpimän keiton ja piparkakkujen äärellä. Myös virolaista jouluruokaa – porsaanpaistia, hapankaalia ja mustaamakkaraa – voi torilla maistella.


       joulutoritll.jpg


Matkaohjelma:

1. matkapäivä   
Bussimatka satamaan liityntäkuljetuksen varanneille, jossa maihinnousukorttien jako. Laivamatka Tallinnaan erillisten aikataulujen mukaisesti. Tallinnassa omatoiminen siirtyminen hotellille. Hotellista saa huoneet klo 14.00 mennessä. Loppupäivä aikaa nauttia Tallinnan kaupungista sekä sen monista nähtävyyksistä ja palveluista.   
2. matkapäivä   
Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus viimeistään klo 12.00. Omatoiminen siirtyminen hotellilta satamaan, josta laivamatka Helsinkiin erillisten aikataulujen mukaan. Bussikuljetus takaisin lähtöpaikkakunnille liityntäkuljetuksen varanneille.   


Hintaan sisältyy:
  •  Laivamatkat kansipaikoin
  • Yhden yön majoitus H2-huoneessa valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta

  • Liityntäkuljetukset Lehtimäki Tilausajot turistibusseilla kotimaassa 20 €/hlö menopaluu
  • Ateriat laivoilla
  • Hytti laivamatkalle
  • Comfort / Business Class laivamatkalle


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.