80 €
Estonia_Tallinn_St_Catherine_Passage_3552b625e5e643e3a05e8d3f7f4e6006.jpg

TALLINNA Hotellimatka 2pv

Vietä kesäinen loma Tallinnassa.

Lähdöt kuusi kertaa viikossa. Majoitut aina laadukkaissa keskustan hotelleissa!

Tallinnassa viihtyvät kaikki. Tallinnassa riittää katseltavaa, ihasteltavaa ja osteltavaa. Hotellimatkalla ehdit helposti nauttia kulttuurista, teatterista ja taidemuseoista. Tallinnan monipuolisuus valloittaa matkailijan, täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Kesän tapahtumia Tallinnassa.

Tallinnan vanhankaupungin päivät, 31.5.–4.6.

Vanhankaupungin päivien pääosassa on Tallinnan vanhakaupunki. Lasten ja nuorten kulttuurin teemavuoden kunniaksi tapahtuman mottona on "Nuori vanhakaupunki". 


Festival NuQ Treff, 1.–4.6.

Festivaalin valokeilassa on teatteri, joka kertoo tarinoita visuaalisten taideiden muodoilla. Erityishuomiota kiinnitetään nykyaikaiseen nukke- ja objektiteatteriin, mutta ohjelmassa on myös esityksiä kuvataiteen ja teatteritaiteen rajapinnasta. 


4. Tallinnan katuruokafestivaali, 10.–11.6.

Vihreän ajattelutavan maustama festivaali esittelee katuruokatrendejä, paikallisia ruoka-autoja, vaihtoehtokokkien osaamista sekä tällä kertaa myös 100-vuotiaan Suomen ruokia omalla erillisellä alueellaan. Yhtä aikaa Katuruokafestivaalin kanssa järjestetään nyt kolmatta kertaa TaDaa! Festival, joka on kansainvälinen katutaiteilijafestivaali. Telliskivessä on siis luvassa viihdettä koko perheelle.


Tallinnan kitarafestivaali, 12.–16.6.

Pitkien perinteiden festivaali on kitaramusiikin ystävien odottama tapahtuma.


Kansainvälinen muraalifestivaali Mextonia, 14.–22.6.

Festivaalin aikana vapaaehtoiset taiteilijat koristelevat kulttuuriperinnön symboliikalla lähes 30 kohdetta eri puolilla Tallinnaa – suuret seinämaalaukset ovat Meksikon lahja 100-vuotiaalle Virolle.


Viron ulkomuseon juhannus, 23.6.

Juhannusaattoiltana kokot syttyvät, kansanmusiikki kajahtaa, hameet hulmuavat tanssin pyörteissä, kyläkeinut nitisevät ja lapset hihkuvat vanhan ajan perinneleikeissä. 


XII nuorten laulu- ja tanssijuhla "Minä jään", 30.6.–2.7.

Nuorten laulu- ja tanssijuhlan ytimessä on nuoren sukupolven side omaan maahan, kulttuuriin ja edellisiin sukupolviin – toisin sanoen juuriin.  


Õllesummer,5.–8.7.

Õllesummer kerää tavallisesti runsaan 60 000 hengen yleisön sekä satakunta muusikkoa Virosta ja ulkomailta. 


Tallinnan keskiaikapäivät, 6.–9.7.

Keskiaikapäivillä vanhankaupungin keskiaikainen tori herää henkiin, lapsille on ritarikoulu ja jousiammuntakilpailu, kaupunkilaisia viihdyttävät kiertävät näyttelijät ja trubaduurit. Raatihuoneella vietetään jokavuotista keskiaikakarnevaalia.


Tallinnan TV-tornin syntymäpäivä,11.–13.7. 

Syntymäpäivätapahtuman vetonaulana ovat laskuvarjohypyt TV-tornin näköalatasanteelta. Ulkoalueella on tarjolla viihdettä koko perheelle.


Tallinnan meripäivät, 15.–18.7.

Kaupungin suurin koko perheen festivaali levittäytyy koko satama-alueelle. Meripäivien ohjelma julkistetaan 6. kesäkuuta.  


Kadriorgin puisto 299, 22.7.

Koko perheen tapahtuma on täynnä musiikkia keskipäivästä aina myöhään iltaan saakka. 


Birgitta-festivaali, 4.–13.8.

Festivaali tuo keskiaikaisen Piritan luostarin raunioiden tunnelmalliseen ympäristöön nykyaikaisen musiikkiteatterin kaikessa runsaudessaan ja rikkaudessaan.


Tallinnan kamarimusiikkifestivaali, 12.–27.8.

Klassisen musiikin suurtapahtuma. Tallinnan vanhankaupungin historiallisissa saleissa ja kirkoissa esiintyvät sekä paikalliset että kansainväliset huippumuusikot.


Viro100-syntymäpäiväviikko, 19.–25.8.

Viikon tapahtumat käynnistyvät yhteislaululla ja päättyvät muinaistulien yöhön. Konsertteja ja retkiä maalla ja merellä koko viikon ajan, huipennuksena pyöräilytapahtuma Tour d’ÖÖ, jolloin tuhannet pyöräilijät kokoontuvat polkemaan yhdessä auringonlaskuun. 


Tallinnan tornit, 24.–27.8. 

Keskiaikaiset tornit, kirkot ja modernit tornitalot – koko Tallinna täyttyy tornien tyyliin sopivalla musiikilla keskiajasta ja barokista aina kansanlauluihin, jazziin ja nykymusiikkiin.Matkaohjelma:

1. matkapäivä   
Bussimatka satamaan liityntäkuljetuksen varanneille, jossa maihinnousukorttien jako. Laivamatka Tallinnaan erillisten aikataulujen mukaisesti. Tallinnassa omatoiminen siirtyminen hotellille. Hotellista saa huoneet klo 14.00 mennessä. Loppupäivä aikaa nauttia Tallinnan kaupungista sekä sen monista nähtävyyksistä ja palveluista.   
2. matkapäivä   
Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus viimeistään klo 12.00. Omatoiminen siirtyminen hotellilta satamaan, josta laivamatka Helsinkiin erillisten aikataulujen mukaan. Bussikuljetus takaisin lähtöpaikkakunnille liityntäkuljetuksen varanneille.   


Hintaan sisältyy:
  •  Laivamatkat kansipaikoin
  • Yhden yön majoitus H2-huoneessa valitussa hotellissa
  • Aamiaiset hotellissa

Lisämaksusta

  • Liityntäkuljetukset Lehtimäki Tilausajot turistibusseilla kotimaassa 20 €/hlö menopaluu
  • Ateriat laivoilla
  • Hytti laivamatkalle
  • Comfort / Business Class laivamatkalle


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.