1029 €
Lissabon_silta484x210.jpg

Fadon ja keltaisten raitiovaunujen kaupunki - Lissabon  

Nopean varaajan etu -70€!

Varaa matkasi maaliskuun 2018 loppuun mennessä, saat -70€ alennuksen/hlö!

Matkapäivät 12.-16.8.2018, 4 yötä

Portugalin pääkaupunki Lissabon on läntisen Euroopan edullisimpia ja eksoottisimpia vierailupaikkoja, jonka valttikortteihin kuuluvat miellyttävä ilmasto, hyvät ruoat, ystävälliset paikalliset ja mielenkiintoiset nähtävyydet.

Lissabon on kaupunki, jossa riittää nähtävää hyvin viikon tai sitäkin pidemmälle lomalle, mutta myös muutamassa päivässä siellä voi nähdä melkoisesti. Lissaboniin voi matkustaa ympäri vuoden, siellä on aina vipinää ja tapahtumia, ja sinne voi lähteä niin rennolle kaupunkilomalle kuin kulttuuripitoiselle tutkimusmatkallekin. Se on monipuolinen matkakohde, jossa viihtyvät kaikki perheistä pariskuntiin ja yksinäisiin seikkailijoihin.


Hotel Mundial ****

Hotelli Mundial sijaitsee Lissabonin ydinkeskustassa, Marques de Pombal lyhyen kävelymatkan päästä,  Avenida Liberdade-ostoskadun varrella.

Tämä tasokkas hotelli on toiminut Lissabonissa jo vuodesta 1958, jonka jälkeen se on remontoitu useasti, viimeksi vuonna 2004.

Hotelli sijaitsee Lissabonin keskustassa "Baixassa". Sen 350 huonetta tekevät siitä yhden suurimmista hotelleista Lissabonissa, joka tarkoittaa että joskus aamiaisella saattaa olla ruuhkaa. Huoneissa on ilmastointi, puhelin, radio, TV, WIFI, minibaari ja hiustenkuivaaja.

Varanda de Lisboa-ravintola 10. kerroksessa ja kesäisin trendikäs Rooftop-kattoterassibaari tarjoaa hyvän ruoan lisäksi upeat näkymät yli kaupungin, niin Pyhän Yrjön linnoitukselle, kuin Baixaan

Osoite: Praça Martim Moniz 2 - 1100-341 Lisboa, Portugal
 mundial_home_slide_04.jpg


Hintaan sisältyy

- Finnairin suorat reittilennot Helsinki - Lissabon - Helsinki
- lentokenttäkuljetukset kohteessa
 - 4 yön hotellimajoitus kahden hengen huoneessa
- hotelliaamiaiset
- Lissabonin kaupunkikierros suomea puhuvan oppaan johdolla
- illallinen Varanda de Lisboa -ravintolassa

l


Lehtimäki Matkat tarjoaa laadukkaat risteilyt, kaupunkilomat, kylpylälomat, rantalomat sekä ryhmämatkat ja messumatkat. Pääset sivuiltamme varaamaan edulliset lennot ja hotellit. Tarjoamme sivuillamme aina päivän parhaat matkatarjoukset ja tarjouspaketit. Suosikkikohteina Tallinna, Haapsalu, Pärnu, Pietari, Tukholma, Dublin, Tunisia ja monet muut.